Model Përshkrimi Pajisjet Karburanti Ndërruesi Fuqia Cmimi (me TVSH) - PDF

Description
CMIMORE Model Përshkrimi Pajisjet Karburanti Ndërruesi Fuqia Cmimi (me TVSH) Trendline [KW/HP] 5G12CVX3 Golf 1.2 TSI BMT 85 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Petrol M 5 63/85 17,619 5G12DXX3

Please download to get full document.

View again

of 8
All materials on our website are shared by users. If you have any questions about copyright issues, please report us to resolve them. We are always happy to assist you.
Information
Category:

Products & Services

Publish on:

Views: 148 | Pages: 8

Extension: PDF | Download: 0

Share
Transcript
CMIMORE Model Përshkrimi Pajisjet Karburanti Ndërruesi Fuqia Cmimi (me TVSH) Trendline [KW/HP] 5G12CVX3 Golf 1.2 TSI BMT 85 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Petrol M 5 63/85 17,619 5G12DXX3 Golf 1.2 TSI BMT 105 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Petrol M 6 77/105 19,437 5G12DZX3 Golf 1.2 TSI BMT 105 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Petrol 7 77/105 21,158 5G12GXX3 Golf 1.4 TSI BMT 122 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Petrol M 6 90/122 20,004 5G12GZX3 Golf 1.4 TSI BMT 122 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Petrol 7 90/122 21,724 5G122VX3 Golf 1.6 TDI BMT 90 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Diesel M 5 66/90 20,109 5G124VX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Diesel M 5 77/105 20,768 5G124ZX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Diesel 7 77/105 22,638 5G124UX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 4MOTION Trendline + W82, ZBA, PA1, 1G6, 1S1 Diesel M 6 77/105 22,163 Comfortline 5G13DXX3 Golf 1.2 TSI BMT 105 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol M 6 77/105 20,420 5G13DZX3 Golf 1.2 TSI BMT 105 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol 7 77/105 22,141 5G13GXX3 Golf 1.4 TSI BMT 122 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol M 6 90/122 20,987 5G13GZX3 Golf 1.4 TSI BMT 122 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol 7 90/122 22,707 5G13PXX3 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol M 6 110/150 21,973 5G13PZX3 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol 7 110/150 23,693 5G134VX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel M 5 77/105 21,751 5G134ZX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel 7 77/105 23,621 5G134UX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 4MOTION Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G9, 1S1 Diesel M 6 77/105 23,146 5G136XX3 Golf 2.0 TDI BMT 150 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel M 6 110/150 24,290 5G136YX3 Golf 2.0 TDI BMT 150 Comfortline + W82, ZBA, PA1, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel 6 110/150 26,010 Highline 5G14DXX3 Golf 1.2 TSI BMT 105 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol M 6 77/105 21,136 5G14DZX3 Golf 1.2 TSI BMT 105 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol 7 77/105 22,856 5G14GXX3 Golf 1.4 TSI BMT 122 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol M 6 90/122 21,702 5G14GZX3 Golf 1.4 TSI BMT 122 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol 7 90/122 23,423 5G14PXX3 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol M 6 110/150 22,689 5G14PZX3 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Petrol 7 110/150 24,409 5G144VX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel M 5 77/105 22,467 5G144ZX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel 7 77/105 24,337 5G144UX3 Golf 1.6 TDI BMT 105 4MOTION Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G9, 1S1 Diesel M 6 77/105 23,862 5G146XX3 Golf 2.0 TDI BMT 150 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel M 6 110/150 25,006 5G146YX3 Golf 2.0 TDI BMT 150 Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G6, 1S1 Diesel 6 110/150 26,726 5G146UX3 Golf 2.0 TDI BMT 150 4MOTION Highline + W82, ZBA, PU2, 8T6, 1G9, 1S1 Diesel M 6 110/150 26,401 GTD 5G188XX2 Golf GTD 2.0 TDI BMT 184 GTD + PJC, ZCA, PH2, PXB, PED, 8WB, PLA, 1G9, 1S1 Diesel M 6 135/184 31,808 5G188YX2 Golf GTD 2.0 TDI BMT 184 GTD + PJC, ZCA, PH2, PXB, PED, 8WB, PLA, 1G9, 1S1 Diesel 6 135/184 33,685 GTI 5G19TXX2 Golf GTI 2.0 TSI BMT 220 GTI + PJ9, ZCA, PH2, PXB, PED, 8WB, PLA, 6Е3, 1G9, 1S1 Petrol M 6 162/220 29,101 5G19TYX2 Golf GTI 2.0 TSI BMT 220 GTI + PJ9, ZCA, PH2, PXB, PED, 8WB, PLA, 6Е3, 1G9, 1S1 Petrol 6 162/220 31,087 5G19UXX2 Golf GTI Performance 2.0 TSI BMT 230 GTI + PJ9, ZCA, PH2, PXB, PED, 8WB, PLA, 6Е3, 1G9, 1S1 Petrol M 6 169/230 30,298 5G19UYX2 Golf GTI Performance 2.0 TSI BMT 230 GTI + PJ9, ZCA, PH2, PXB, PED, 8WB, PLA, 6Е3, 1G9, 1S1 Petrol 6 169/230 32,284 R 5G1RXUX2 Golf R 2.0 TSI BMT 300 4MOTION R + Petrol M 6 221/300 40,157 x 5G1RXRX2 Golf R 2.0 TSI BMT 300 4MOTION R + Petrol 6 221/300 42,143 * Equipment (Selection) Pr No. Equipment description W82 ZBA 8T6 PA1 PU2 1G6 1G9 1S1 PJC PJ9 ZCA PXB PED 8WB PLA PH2 6E3 Package Golf (5 Dyer, automatic Climatronic, Mbështetse qendrore para, dritat e mjegullës, pakja Color) Radio Composition Color, 4x20W 8 altoparlanta, Color Touchscreen, CD/MP3 drive, SD card lexues, Aux in Cruise control - Tempomat Timoni nga lëkura Timoni multifunksional nga lëkura Rrota rezervë nga çeliku me ruajtje të hapësirës Rrota rezervë nga çeliku me ruajtje të hapësirës (vetem me 4Motion,GTD, GTI) Vinçi dhe veglat përcjellëse Rrota alumini 7,5Јх18 Nogaro me goma 225/40 R18 (only GTD) Rrota alumini 7,5Јх18 Austin me goma 225/40 R18 (only GTI) Radio Composition Media, Color touchscreen, CD/MP3 drive, Bluetooth, SD card slot, 8 speakers, Aux-in (only GTD and GTI) Bi-Xenon dritat e perparme LED dritat e dites and dynamic bending light (only GTD and GTI) Dritat e pasme dhe e targes LED technology (only GTD and GTI) Dritat e mjegullës me LED technology (only GTD and GTI) Light & Sight package (only GTD and GTI) Climatronic Mbështetse qendrore para * Nëse porositni pajisje extra, pajisja standarde zëvendesohet me atë extra dhe pajisja standarde nuk përfshihet në konfigurim* TSI, TDI, 4MOTION and are trademarks of Volkswagen Gruppe in Germany and other countries. TDI: Diesel engine with direct fuel injection, Turbo charging, Common Rail high presseure cylinder fuel line and DPF (Diesel particle filter). TSI: Petrol engine with direct stratified fuel injection and single or twin turbo charnig. М: Manual gearbox (5 or 6 speed). : Direct shift dual clutch automatic gearbox (6 or 7 speed). 4MOTION: Permanent 4 wheels drive with automatic traction force transfer. Tiptronic: Manual gear shifting programme for the gearboxes. Bi-Xenon: Light projecting headlights with Xenon gas discharge lamps. LED: Light Emitting Diode - Low energy semi-conductor light sources. BMT: Bluemotion technology - Set of measures for fuel consumption reduction. ACT: Active cylinder timing 2 year vehicle warranty without mileage limit, 3 year paint warranty, 12 year rust-through warranty. When configuring the vehicle, please consult the sales advisors at Your Volkswagen partner regarding the standard, extra equipment and the final price of Your vehicle. We appologise for any possible unintentional printing errors when compiling this pricelist. Pajisjet standard 12/2013 Pajisja standard Pajisja Extra Nuk mund të përfshihet në konfigurim Përshkrimi i pajisjes Trendline Comfortline Highline GTD GTI R Free of charge (trimline dependant) 5 Dyer me te gjith xhamat me operim elektrik Climatronic Radio Composition Color, 4x20W 8 altoparlanta, Color touchscreen, CD/MP3 drive, SD card reader, Aux in Dritat e mjegullës para të dekoruara me shirita kromi Timoni nga lëkura (3 krahësh) Timoni nga lëkura (3 krahësh) Mbështetëse qendrore për dorë para, 2 pika ventilimi dhe 2 mbajtëse për gota prapa Pakoja kolor (Retrovizorët e jashtëm dhe dorezat e dyreve në ngjyrë të karoserisë) Taillights dark red and rear license plate illumination in LED technology (only GTD and GTI) Dritat e mjegullës para me LED technology (only GTD and GTI) Bi-Xenon dritat e perparme LED dritat e dites and dynamic bending light (only GTD and GTI) Light & Sight Package (only GTD and GTI) Radio CD/MP3 Composition Media (Color Touchscreen, SD card lexues, Bluetooth hands free profil, 8 altoparlanta, USB, Aux in) Only GTD and GTI) Navigation feature për Radio Composition Media, harta për Europe në SD card Bi-Xenon dritat e perparme LED dritat e dites, Dynamic light assist and dynamic bending light 65% xhama të errësuar prapa Pregaditje për paralajmërim të braktisjes së shiritit Lane Assist përfsh. Dynamic high beam assistant Dynamic Light Assist (Only with Bi Xenon lights PXB and Light & Sight PLA) ParkPilot (Senzora parkimi para/prapa) Rear Assist - kamera prapa (Vetëm me Radio ZCA ose Radio navigation ZND) Mbyllje qendrore pa çelës Keyless Entry (Vetëm me alarm kunder vjedhjes WD1) Retrovizoret e jashtë me palosje elekrtike Parapregaditje për telefon Comfort (Vetëm në kombinim me Navigation function) Media In Multimedia socket i-pod/i-phone (Only with Composition Media ZCA, with USB charging socket) MEDIA-IN - MDI interface with i-pod/i-phone Adapter cable Pakoja e dimrit 4A3 Kontrolla Front adaptive seats heated e shasise DCC G01 Suspension front -- electrically controlled Tempomat adaptiv ACC, Monitorues dhe assistues I trafikut para me frenim emergjent City Emergancy Brake Exterior Rrotët nga çeliku 6 J x 15 me kapakë dekorues, me goma 195/65 R15 Fellne alumini Lyon 6 1/2J x 15 me goma 195/65 R15 Fellne alumini Dover 6 1/2J x 16, me goma 205/55 R16 Fellne alumini Curitiba 7 1/2J x 17, me goma225/45 R17 Fellne alumini Brooklyn 7 1/2J x 17, me goma 225/45 R17 Fellne alumini cadiz 7 1/2J x 18, me goma 225/40 R18 Vidat e rrotëve unike me mbrojte kundër vjedhjes Mbrojtësit në ngjyrë të karoserisë Mbrojtësit në ngjyrë të karoserisë dhe grilli i ajrosjes me shirita kromi Mbrojtësit në ngjyrë të karoserisë me honeycomb me hapësire per ftohje grillë GTD/GTI Bumpers in racing appearance and sill extension in body color R Grila e ftohësit e ngjyrosur me të zezë me pjesë dekorative nga korimi në pjesën e poshtme Grila e ftohësit e ngjyrosur me të zezë me pjesë dekorative nga korimi në pjesët anësore Radiator grill in honeycomb structure with painted black, silver grey/chrome moldings and GTD nameplate Radiator grill in honeycomb structure with painted black, red/chrome moldings and GTI nameplate Radiator grill painted black with R logo Pakoja Kolor (Retrovizorët e jashtëm dhe dorezat e dyreve në ngjyrë të karoserisë) Kapaket e retrovizoreve me ngjyre matt chrome, dorezat e dyerve me ngjyre te karoserise Xhamat termoizoues te tonuar me te gjelbert Dritat e përparme Halogen me indikator të kthesave nën qelq Bi-Xenon dritat e perparme LED dritat e dites dhe dynamic bending light Black red LED Taillight Assemblies R Interior Pakoja e duhangjinjëve Ulëset nga Shtofi me dizajn Pepper Ulëset nga Shtofi me dizajn Zoom Ulëset alcantara/cloth, me dizajn, Global (mesi i ulëseve alcantara) Seat upholstery, cloth, Dessin, Clark Tapiceria e ulëseve fabric Race , Mesi I uleseve ne alcantara, dekorimi I uleseve Crystal Grey, R Logo ne mbeshtetsen e kokes Ulëset e përparme Standarde Ulëset e përparme Komfore Ulëset e përparme Sportive Top sport front seats Mbështetje lumbare para Ulësja e vozitësit me rregullim në lartësi Uleset e perparme me rregullim ne lartesi Fioka nen uleset e perparme Pajisjet standard 12/2013 Pajisja standard Pajisja Extra Nuk mund të përfshihet në konfigurim Përshkrimi i pajisjes Trendline Comfortline Highline GTD GTI R Mbështetëse qendrore për dorë para, 2 pika ventilimi dhe 2 mbajtëse për gota prapa Timoni 3 krahësj Timoni nga lëkura (3 krakësh), ndërruesi i shpejtësive nga lëkura Timoni nga lëkura (3 krakësh) aluminum look GTD/GTI (for also with tiptronic) Lajsne dekorative Dark Silver Silk-Mat në panelin e përparëm dhe në dyer Lajsne dekorative Dark Silver Brushed në panelin e përparëm dhe në dyer Lajsne dekorative Piano Black Mesh në panelin e përparëm dhe Piano Black në dyer Lajsne dekorative Checkered black në panelin e përparëm dhe në konzolen qendrore Lajsne dekorative Carbon touch at the dashborad and the doors Xhepa prapa ulëseve të përparme Dyshemeja e bagazhit me rregullim në lartësi dhe me mundësi largimit Shrtoja tekstili para dhe mbrapa Mbështetsja e ulëseve të pasme të palueshme me ndarje asimetrike Mbështetsja e ulëseve të pasme të palueshme me ndarje asimetrike, me mbështetëse qendrore prapa dhe me fiokë Safety ESP Electronic stabilisation programme (përfshin. ABS,EDL dhe ASR) XDS bllokadë e diferecialit Frenim Multi-emergjent (Frenim emergjent pas përplasjes me qellim te ul rrezikun e perplasjeve të tjera) Disqe frenimi para/prapa, me vetilim para Sistemi vigjelet per shofer (detekton shoferin e përgjumur) Tire pressure warning light Imobilizer elektronik Mbrojtje kunder vjedhjes PLUS me monitorim te interierit, dhe me mbrojtje kunder terheqjes. Air Bag për vozitësin dhe bashkvozitësin, me mundësi deaktivizime per pasagjerin e përparëm, perfshire Air bag-un per per gjunjet e vozitësit Air Bag anësorë para, përfshirë perden ajrore-anësore per pasagjeret e përparëm dhe të pasëm Siguri e optimizuar në mbështetset e kokës para Mbështetëse koke prapa 3 Pika fiksimi për rripat e sigurisë para, me rregullim në lartësi dhe ushtrim tensioni 3 Pika fiksimi për rripat e pasagjerëve anësor prapa, me ushtrim tensioni 3 Pika fiksimi për rripin e pasagjerit në qendër Paralajmërim akustik dhe vizuel për mosvenien e rripit të sigurisë për ulëset e përparme ISOFIX (Parapërgatitje për fiksimin e 2 ulëseve të fëmijëve prapa) Dritat e ditës Automatic hedlight activation with separate daytime running light, Leaving home and manual Coming home function Dritat e përparme me rregullim në lartësi Dynamic headlight range adjustment with dynamic cornering light Dritat e mjegullës para të dekoruara me shirita kromi Drita e mjegulles para Function Mbyllje qendrore me teledirigjim Mbyllje qendrore me teledirigjim me. Safelock Xhamat elektrik Retrovizorët e jashtëm me rregullim elektrik dhe me ngrohje Display multifunksional Display multifunksional PLUS Multifunction display Premium Make-up pasqyre nen mbrojtësit e diellit Make-up pasqyre nen mbrojtësit e diellit, me ndriqim Cruise control 2 Drita leximi para, dritë për lexim prapa 2 Drita leximi me dekorim kromi para, 2 drita lexime prapa 2 LED drita leximi me dekorim kromi para, 2 LED drita leximi prapa Spërkatësit e xhamit të përparëm me kontrollë Senzor për shi Spërkatësi i xhamit të pasëm me kontrollë Freni ii parkingut elektrik dhe me funksion Auto Hold Timoni elektrik, elektromekanik, me ndikim nga shpejtësia Progressive steering, direct Prizë 12-V në bagazh Rrota rezervë nga çeliku me ruajtje të hapësirës Rrota rezervë nga çeliku me ruajtje të hapësirës (GTD, GTI) Vinçi dhe veglat përcjellëse Please consult your sales advisor for the exact configuration and calcualtion of the final price of Your vehicle. Price and equipment change rights reserved by the manufacturer Before signing a contract, please check the standard and extra equipment and the final price of the vehicle Pajisjet extra 12/2013 Pajisja standard nuk mund të përfshihet në konfigurim Cmimi Extra equipment description Код Trendline Comfortline Highline GTD GTI R Pa Pagesë 5 dyer me dritare elektrike para dhe prapa W4B Climatronic - Klima Automatike 2-zonale PH Automatic Radio Composition 2-zone airconditioning Color, 4x20W 8 altoparlanta, Color Touchscreen, CD/MP3 drive, SD card lexues, Aux in ZBA Dritat e mjegulles para statike 8WH 0 0 Timoni nga lëkura (3-krahësh) PA MV Timoni Leather multifunksional steering wheel nga lëkura (3 Spoke) PU2 0 Mbeshtetese qendrore per duar para, me sirtar 6E Pakoja kolor (Shtepizat e retrovizoreve te jashtem dhe dorezat e dyerve ne ngjyre te vetures) 6FF 0 Radio Composition Media (Color Touchscreen, CD/MP3 drive, SD card reader, Bluetooth hands free profile, 8 speakers, USB, Aux in. ZCA Only Pregaditje GTD and per telefon GTI) Comfort (Vetem ne kombinim me Navigation function) PTS/PTT 0 Bi-Xenon dritat e perparme LED dritat e dites and dynamic bending light (only GTD and GTI) PXB 0 0 Dritat e pasme dhe e targes LED technology (only GTD and GTI) PED 0 0 Dritat e mjegullës me LED technology (only GTD and GTI) 8WB 0 0 Light & Sight Package (only GTD and GTI) PLA Tempomat adaptiv ACC, Monitorues dhe assistues I trafikut para me frenim emergjent City Emergancy Brake W91 0 Exterior Ngjyra e bardhe pearlefekte pmu Ngjyra metalike/pearlefekte met Ngjyra e kuqe ose e zeze uni uni Ngjyra e bardhe whi Dyer me xhamat e pasem elektrike W4B Xhamat e pasem te erresuar 65% 4KF Kulmi panoramik / rreshqites, elektrik PS Interior Ulëset e përparme me rregullim në lartësi 3L3 108 Mbeshtetesja e uleses se pasagjerit para, komplet e palueshme 3H Mbeshtetje lumbare para 7P4 188 Ulesja e ngasesit me rregullim elektrik PB Ulese sportive Ergo-active, me rregullim ne 14 menyra dhe me funksion masazhe per ulesen e ngasesit PB Mbështetëset e ulëseve të pasme me mbështetëse qendrore për duar 3NU 160 Shtroja tekstili para dhe prapa 0TD Interieri nga lëkura Interieri nga lëkura Vienna me uleset e perparme sportive WL0 2,181 1,952 Leather interior Vienna with top sport front seats (GTD and GTI) WL3 1,753 1,753 Alcantara/Fabric interior with top sport front seats (GTD and GTI) WL Interieri nga lëkura Vienna me top sport ulëse të përparme (R) WL5 1,778 Interieri nga lëkura Nappa Carbon me top sport ulëse të përparme (R) WL6 2,674 Timonet Timoni nga lëkura multifunksional PU Timoni nga lëkura multifunksional me Tiptronic (vetem me ) PU Siguria Masa te shtuara sigurie (bazike para ndeshjes) 7W Airbag-ë anesore prapa 4X Sisem paralajmerues per braktisjen e shiritit te ngasjes Lane Assist perfsh. ndihme per dritat e gjata Light Assist PFA Sisem paralajmerues per braktisjen e shiritit te ngasjes Lane Assist perfsh. ndihme Dinamike per dritat e gjata Dynamic Light PFB Assist (Vetem me Bi Xenon lights PXB dhe Light & Sight PLA) Sisem paralajmerues per braktisjen e shiritit te ngasjes Lane Assist perfsh. ndihme per dritat e gjata Light Assist dhe njohjen e shenjave ne rrug (vetem me Bi Xenon lights PXB, Radio Navigation ZND and Light & Sight PLA) PFG Sisem paralajmerues per braktisjen e shiritit te ngasjes Lane Assist perfsh. ndihme Dinamike per dritat e gjata Dynamic Light Assist dhe njohjen e shenjave ne rruge ( Vetem me Light & Sight PLA, BiXenon for Dynamic Light Assist PXD dhe Radio Navigation ZND ) PFH Mbrojtje kunder vjedhjes Mbrojtja kunder vjedhjes me monitorim te interierit, bori te dyte dhe mbrojtje nga terheqja me dekorim nga kromi para dhe 2 drita prapa 8S4 2 drita leximi WD Elektrika dhe funksionaliteti Comfort Package (Park sensors front/rear, Multifunction leather steering wheel, Light & Sight package, Climatronic ) W ParkPilot (Park sensors front/rear) WDA Park Assist (Parking paralel Automatik) perfsh. Park Pilot Vetem me Retrovizoret e jashtem me palosje 6XQ 7X Automatic Rear Assist parallel - kamera parking prapa PDC (Vetem front/rear me Radio 8 Channel ZCA ose Radio navigation ZND) KA Multifunction display Plus 9S5 44 Multifunction display Premium me color display 9S Cruise control - Tempomat PF Rregullim automatik i distances ACC incl. Frenim emergjent per qytet dhe monitorim te hapesires Front Assist PF Rregullim automatik i distances ACC incl. Frenim emergjent per qytet dhe monitorim te hapesires Front Assist , funksion per ndaljen e PF vetures Mbyllje qendrore Keyless Entry (Vetem me Alarm kunder vjedhjes WD1) 4F Perzgjedhja e profilit te ngasjes PDA Kuka per terheqje, e palueshme 1D Pajisjet extra 12/2013 Pajisja standard nuk mund të përfshihet në konfigurim Cmimi Extra equipment description Код Trendline Comfortline Highline GTD GTI R Ndriqimi dhe shikueshmëria Dritat Bi-Xenon me drita te dites LED dhe modulin dinamik te ndriçimit PXB 1,474 1,474 1, Dritat Bi-Xenon me drita te dites LED dhe modulin dinamik te ndriçimit, per Dymanic light assist PXD 1,474 1,474 1, Dritat e pasme te erresuara LED Technology dhe ndriçimi I tabeles prapa me LED technology (Long delivery time) PED Kontrollë e dritave kryesore Light Assist 8G Coming/Leaving Home paketi (sensors, Coming/Leaving Home) PLA L6 Retrovizoret Automatically e jashtem dimming me palosje interior elektrike rear view mirror 6XQ Radio, Navigation, Cell phone preparation Radio CD/MP3 Composition Media (Color Touchscreen, SD card reader, Bl
Related Search
Similar documents
View more...
We Need Your Support
Thank you for visiting our website and your interest in our free products and services. We are nonprofit website to share and download documents. To the running of this website, we need your help to support us.

Thanks to everyone for your continued support.

No, Thanks